(093) показати номер
(044) показати номер

Політика конфіденційності

З моменту надання Вами згоди на надання Ваших персональних даних, такі дані включені до бази персональних даних «Клуб турботливих батьків Нутриція», власником якої є Товариство з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями «Нутриція Україна», що знаходиться за адресою: м. Київ, пр-т Бандери, 28 А. 

Мета обробки ваших персональних даних: 

1. Проведення маркетингових заходів, включаючи дослідження ринку та просування продукції, надання споживачам додаткового інформаційного сервісу, можливості отримувати додаткові інформаційні матеріали, інші додаткові вигоди, що будуть надаватись ТОВ з іноземними інвестиціями «Нутриція Україна» шляхом електронної та поштової розсилки, використання телефону, особистих візитів;
2. Передачі персональних даних третім особам та / або розпорядникам, яких ТОВ з іноземними інвестиціями «Нутриція Україна» визначатиме на свій розсуд (така передача не потребує повідомлення мене про її здійснення), для цілей, що зазначені у пункті (1);
Строк зберігання персональних даних – 7 років з дати внесеннях їх до бази персональних даних «Клуб турботливих батьків Нутриція».


Згідно з Законом України «Про захист персональних даних», Ви як суб'єкт персональних даних маєте право:
1. Знати про місцезнаходження бази персональних даних, її призначення та найменування, місцезнаходження та / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2. Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
3. На доступ до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
4. Отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
5. Пред'являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
6. Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будьяким володільцем та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7. На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8. Звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
9. Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.